Magistratii Tribunalului Vrancea i-au achitat pe inculpatii din dosarul exploziei de la Mihailesti, din primavara anului 2004,  Ionut Neagoie, Mihai Guna si Ion Gherghe, instanta respingand ca nefondate toate cererile de despagubiri formulate d
Magistratii Tribunalului Vrancea i-au achitat pe inculpatii din dosarul exploziei de la Mihailesti, din primavara anului 2004, Ionut Neagoie, Mihai Guna si Ion Gherghe, instanta respingand ca nefondate toate cererile de despagubiri formulate de partile vatamate, ridicand sechestrele asiguratorii asupra bunurilor celor trei. Totodata, instanta a obligat mai multe parti vatamate, printre care si familia Barbu, al carui fiu, Ionut, cameraman la Antena 1, a decedat in timpul exploziei, la plata a cate 200 de lei cheltuieli judiciare catre stat. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de zece zile.

La Judecatoria Focsani, Ionel Ionut Neagoe, administrator al Ney Transport SRL, Mihai Guna, patron al Mihtrans SRL, si Ion Gherghe, fost director al combinatului Doljchim Craiova, au fost condamnati la cate patru ani de inchisoare cu executare si la plata unor despagubiri colosale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.