Ilisca si Gheorghe Vasiloiu cresc papagali de mai bine de sase ani in apartamentul lor cu doua camere, din municipiul Deva. Cei doi pensionari au facut din inmultirea inaripatelor mai mult decat o pasiune si spun ca nu s-ar desparti de zburatoarele
Ilisca si Gheorghe Vasiloiu cresc papagali de mai bine de sase ani in apartamentul lor cu doua camere, din municipiul Deva. Cei doi pensionari au facut din inmultirea inaripatelor mai mult decat o pasiune si spun ca nu s-ar desparti de zburatoarele lor nici pentru toti banii din lume.
„Acum sase ani stateam pe geamul de la balcon si fumam. La un moment dat, din senin, un papagal pur si simplu mi s-a asezat pe caciula din cap si nu a mai plecat. Ca sa nu fie singur, i-am luat o partenera si inca o pereche si asta a fost inceputul” povesteste Gheorghe Vasiloiu. Acesta are in prezent patru perechi stabile din specia Nimfa, care se inmultesc de cateva ori pe an. Uneori sunt peste 20 de papagali si o galagie infernala in apartamentul cu doua camere al deveanului, situat la ultimul etaj. Acesta a montat termopane in toata casa, pentru a pastra o temperatura cat mai ridicata pentru „copiii” sai, iar balconul a fost transformat intr-o mare colivie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.