De cand a semnat contractul cu ProTV pentru a participa la noua editie a emisiunii „Dansez pentru tine“, Daniela Gyorfi trebuie sa faca fata programului extenuant pe care il presupune acest nou proiect. Astfel, cantareata, care este una
De cand a semnat contractul cu ProTV pentru a participa la noua editie a emisiunii „Dansez pentru tine“, Daniela Gyorfi trebuie sa faca fata programului extenuant pe care il presupune acest nou proiect. Astfel, cantareata, care este una dintre cele mai solicitate artiste pentru petreceri private, isi imparte timpul intre studiourile de repetitii si salile de nunta. Programul impus de ProTV este foarte incarcat, iar Daniela exerseaza pasi de tango sau latino cateva ore pe zi. Cu toate astea, cantareata reuseste sa-si respecte si contractele pentru diverse evenimente care au loc in provincie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.