Intrate din acest an in circuitul turistic, cabanele de vanatoare din judetul Suceava au mare cautare printre vanatori, dar si printre oamenii care vor sa se relaxeze in mijlocul naturii. Pentru perioada sarbatorilor de iarna cel putin, toate cabane
Intrate din acest an in circuitul turistic, cabanele de vanatoare din judetul Suceava au mare cautare printre vanatori, dar si printre oamenii care vor sa se relaxeze in mijlocul naturii. Pentru perioada sarbatorilor de iarna cel putin, toate cabanele sunt inchiriate de foarte multa vreme. Prima solicitare de inchiriere pentru noaptea de Revelion a venit inca din februarie, imediat dupa intrarea cabanelor in circuitul turistic, iar in primavara toate locurile erau deja ocupate. „Solicitarile au venit din toata tara, cele mai multe fiind din Bucuresti, Iasi, Suceava si Constanta. Rezervarea s-a facut dupa principiul primul venit, primul servit. Dupa ce nu a mai ramas nici o cabana libera, am primit o multime de cereri si pentru inchirierea cantoanelor de vanatoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.