"Am toate actele in regula, am teren intabulat (parcul Bordei -n.red.), asa ca nu pot sa renunt usor. Voi discuta cu avocatii mei si vom face ceva care sa fie avantajos si legal. Nu pot sta in dispute interminabile cu Primaria Capitalei" - Costica Co
"Am toate actele in regula, am teren intabulat (parcul Bordei -n.red.), asa ca nu pot sa renunt usor. Voi discuta cu avocatii mei si vom face ceva care sa fie avantajos si legal. Nu pot sta in dispute interminabile cu Primaria Capitalei" - Costica Costanda
Sistemul S-400 Triumph
Noul sistem defensiv rusesc poate distruge avioane si rachete aflate la o distanta de 400 de kilometri de baza de lansare.
Faradelegi sub egida ministerului
Razboiul pornit impotriva mea a fost "executia unei comenzi primite
de catre noua conducere a DGA din partea unor personaje aflate in functii extrem de importante in MIRA si nu numai" - Marian SAntion
Primarul renegat
"Domnule primar, nu mai sunteti primarul orasului, ci al unor grupuri de interese" - Consilierii liberali catre Videanu
Pe lista de prioritati a Guvernului
Propunerea secretarului de stat Zvetlana Preoteasa, privind reluarea Capacitatii, va fi discutata in cursul zilei de astazi, in cadrul sedintei de Guvern
Vorba analistului
"Presedintele Putin a declarat ritos ca interesele Rusiei in Balcani si la Marea Neagra sunt aceleasi dintotdeauna si ca le va apara" - Adrian Severin
Serbia, in ofensiva diplomatica pentru Kosovo
Premierul sarb, Vojislav Kostunica, a plecat, ieri, spre Portugalia, pentru a lansa o noua initiativa vizand obtinerea de sprijin pentru pozitia Belgradului cu privire la statutul provinciei Kosovo.
Judecat pentru instrainarea Flotei
Traian Basescu a fost trimis in judecata in dosarul "Flota" fiind acuzat, impreuna cu 78 de persoane, de instrainarea celor 16 nave ale CNM Petromin SA.
Apa si aspirina de la Tariceanu
Premierul Tariceanu a solicitat din nou asigurarea apei potabile pentru persoane in varsta si a unui stoc de medicamente pentru interventii de urgenta/
Record de inscrieri la "Enescu"-compozitie
Un numar record de lucrari (117), apartinand unor compozitori de pe toate cele cinci continente, au fost inscrise la sectiunea compozitie a Concursului "Enescu".
Dosarele raman valabile
"Ceea ce s-a facut pana in acest moment in dosare ramane valabil. Decizia Curtii Constitutionale nu afecteaza valabilitatea actelor administrate pana in prezent" - Laura Codruta Kovesi.
Chivu apArat de Mircea Sandu
"Poate la inceput o sa aiba probleme cu fanii, dar sa ne uitam ca nici clubul nu a cedat la doua milioane, ca sa poata sa-l transfere si sa castige o gramada de bani de pe urma lui"
Claudiu Niculescu nu pleaca la Al-Hilal
Borcea si Rednic au anuntat ca golgeterul ultimei editii din Liga I nu va fi transferat la echipa lui Olaroiu, care oferea 1,5 milioane de euro pentru transfer.
"Dosarele X 2"
Actorul David Duchovny, alias detectivul Mulder, a confirmat faptul ca va juca intr-o continuare, pentru marile ecrane, a celebrului serial de televiziune "Dosarele X".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.