Pro Editura vine cu doua noi volume in seria Universuri secrete...   Lancea destinului Desi ne-am putea astepta ca, intr-o astfel de lucrare, in care se dezbat viata si inclinatiile satanice ale lui Hitler, sa regasim ca tema centrala a
Pro Editura vine cu doua noi volume in seria Universuri secrete...   Lancea destinului Desi ne-am putea astepta ca, intr-o astfel de lucrare, in care se dezbat viata si inclinatiile satanice ale lui Hitler, sa regasim ca tema centrala a cartii ori psihozele, ori exclusiv practicile negre prin care un student falit a reusit sa se ridice la dictatura absoluta si aproape sa cucereasca lumea, la Trevor Ravenscroft, accentul se pune pe ideea de Initiere, atat in sensul sau pozitiv, cat si in cel negativ. "Lancea Destinului", acest titlu invaluit in mister, ascunde in spatele sau o analiza patrunzatoare a modului in care sufletul uman poate accede ori catre iluminare, ori catre exact opusul ei.   Laboratorul de otravuri Volumul poate fi considerat o carte curajoasa, cand stim care e soarta rezervata denuntatorilor regimului rus. Lucrarea lui Arkadi Vaksberg iti provoaca fiori pe sira spinarii cand vezi cat de lunga este lista persoanelor asasinate si procedeele de executie terifiante. Ideea demonica a acestui laborator al otravurilor avea un singur scop: suprimarea dusmanilor puterii si eternizarea revolutiei. Pentru asta vor fi sacrificati politicieni, jurnalisti sau scriitori, dar si oameni nevinovati, care s-au aflat la momentul nepotrivit in locul nepotrivit. Cea mai mica indoiala, cel mai mic cuvant deplasat inseamna moarte sigura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.