Ce bizar, ce ciudat si ce coincidenta... Liberalul manechin, cel pe care cavalerii regelui cu suvita taiata nu dadeau nici doua parale cu chipul lui Videanu pe ele, se dovedeste mai rezistent si mai putin permeabil decat asfaltul aceluiasi Videanu.
Ce bizar, ce ciudat si ce coincidenta... Liberalul manechin, cel pe care cavalerii regelui cu suvita taiata nu dadeau nici doua parale cu chipul lui Videanu pe ele, se dovedeste mai rezistent si mai putin permeabil decat asfaltul aceluiasi Videanu. Va mai amintiti de guvernul de sacrificiu condus de Nicolae Vacaroiu si sustinut de mult- hulitul patrulater rosu? Se spunea atunci ca acest cabinet, care abia strangea sustinerea a 30 la suta dintre parlamentari, va rezista doua-trei luni, ca o solutie de avarie pana trece iarna. Ei bine, Nea Nicu a stat exact patru ani batuti pe muchie, guvernand prin intelegeri, negocieri si pachetele de legi asumate pentru grupuri de interese.

Astazi, cu tot efortul lui Basescu, secondat aproape neconditionat de Geoana, cabinetul Tariceanu s-a scuturat de motiune ca pisica neagra de apa. E greu de presupus ca mai exista timp pentru debarcarea liberalilor. Se apropie alegerile europarlamentare, vine iarna, ministrul Pacuraru a lansat momeala cu majorarea pensiilor, asigurand guvernului un alibi suficient de stabil pentru a ramane cu ambele manute pe robinetele bugetare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.