Actiunea civila intentata de fostul ministru al mediului Sulfina Barbu, prin care primarul Constantei, Radu Mazare, a fost chemat in judecata dupa ce a facut-o „proasta“, in timpul unei conferinte de presa, a fost respinsa ieri de catre
Actiunea civila intentata de fostul ministru al mediului Sulfina Barbu, prin care primarul Constantei, Radu Mazare, a fost chemat in judecata dupa ce a facut-o „proasta“, in timpul unei conferinte de presa, a fost respinsa ieri de catre magistratii de la Judecatoria Constanta. Judecatorii constanteni au respins actiunea pe motiv ca este neintemeiata si au stabilit ca fostul ministru trebuie sa plateasca toate cheltuielile de judecata.

Sulfina Barbu l-a dat in judecata pe primarul Constantei, Radu Stefan Mazare, ca persoana fizica, dupa ce intr-o conferinta de presa din 6 iulie 2006, acesta a afirmat ca este „proasta“. Declaratiile au fost publicate a doua zi in mai multe ziare locale si centrale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.