Primul concurs privat de compozitie din Romania, Battle of Songs, a trecut de etapa inscrierilor si de cea a primei jurizarii. Pe site-ul www.BattleOfSongs.com sunt postate cele 30 de piese semifinaliste, iar calificarea in etapa superioara dep

Primul concurs privat de compozitie din Romania, Battle of Songs, a trecut de etapa inscrierilor si de cea a primei jurizarii. Pe site-ul www.BattleOfSongs.com sunt postate cele 30 de piese semifinaliste, iar calificarea in etapa superioara depinde de cat vor placea aceste piese vizitatorilor site-ului, prin vot public urmand a fi alese cele 12 finaliste. Una dintre acestea ii va aduce compozitorului marele premiu, in valoare de 10.000 de euro. Deci de acum depinde si de public, acesta avand jumatate din vot. S-au inscris piese din Marea Britanie, Malta, Grecia, Belarus, Republica Moldova, Bulgaria etc. Membru marcant al juriului, Guido Janssens (Emag!c Entertainment, ex-director EMI Belgia) a spus: "Am fost placut surprins  de unele dintre cantecele care au participat la Battle of Songs. Toate mai au nevoie de ceva munca in ceea ce priveste structura, productia, versurile si aranjamentul muzical, dar am ochit cel putin cinci cantece care ar merita o ascultare mai atenta si care pot deveni hituri in anumite tari. Nu cred ca am descoperit aici o noua «Dragoste din tei», dar sunt sigur ca Battle of songs va demonstra ca este rampa de lansare perfecta pentru unele piese si compozitori." La randul lor, organizatorii explica motivul pentru care considera ca au reusit: "Filtrul taxei de inscriere a functionat perfect, deci calitatea pieselor inscrise este neasteptat de buna" - spune Anca Lupes, Managing Partner la Star Management.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.