Bucuresti
Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros, iar indeosebi in cursul zilei va ploua slab. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 8-10 grade.
In tara
Vremea se va raci, iar cerul va fi temporar noros. In cursul zilei va ploua pe arii extinse in sud, centru si est si izolat in rest. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 15 si 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade.
La munte
Sambata
Cerul va fi mai mult noros in cursul zilei, cand va ploua pe arii extinse, apoi aria de nebulozitate si ploi se va restrange treptat. La altitudini de peste 2000 m, se vor semnala si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare.
Duminica
Cerul va avea innorari temporare si indeosebi in cursul zilei va ploua slab, pe arii restranse in Carpatii Meridionali si Orientali. Vantul va sufla slab pana la moderat si va prezenta unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va continua sa scada usor.