Italianul le cere suporterilor olteni sa aiba rabdare cu el daca va reveni la Universitatea Craiova.

Nicolo Napoli, antrenorul cu cele mai mari sanse sa preia Universitatea Craiova, a vorbit ieri despre posibila revenire in Banie, re
Italianul le cere suporterilor olteni sa aiba rabdare cu el daca va reveni la Universitatea Craiova.

Nicolo Napoli, antrenorul cu cele mai mari sanse sa preia Universitatea Craiova, a vorbit ieri despre posibila revenire in Banie, recunoscind ca e greu sa faci treaba la Stiinta atit timp cit nu este liniste la echipa.

Domnule Napoli este sigura venirea dumneavoastra la Craiova?

Am purtat tratative cu patronul Mititelu, am discutat despre acest lucru, dar, deocamdata, nu as putea sa spun ca sint viitorul antrenor al Universitatii. Totusi, in procente, cit de probabila este revenirea pe banca Stiintei? As putea sa zic 60 la suta sau 70 la suta... In acest weekend vom avea ultimele discutii si ramine de vazut ce se va intampla. S-a pus problema existentei unei clauze in contract conform careia veti fi demis dupa trei infringeri consecutive?

Nu am vorbit niciodata despre asa ceva. Si, oricum, astfel de lucruri nu se discuta acum, ci in momentul in care se intocmeste contractul. Ati urmarit parcursul Craiovei in ultimii doi-trei ani? Da, m-am interesat de Craiova. Stiu ca a retrogradat si ca a avut un parcurs foarte bun in liga a doua in urma cu doua sezoane si ca s-a clasat la mijlocul clasamentului in stagiunea trecuta. Cunoasteti lotul pe care il are Universitatea acum?

Stiu ca echipa este tinara, iar multi jucatori au fost adusi de la Caracal, o echipa din a doua liga. Sint convins ca este mult de munca in acest sezon. Nu va este teama de faptul ca cei mai multi dintre suporteri nu va doresc la Craiova?

Dar suporterii Craiovei ce antrenor doresc? In ultimii ani, la Universitatea s-au schimbat multi antrenori, intr-un interval scurt de timp, iar rezultatele bune tot nu au aparut. Inainte sa judece un antrenor, suporterii trebuie sa aiba rabdare si sa vada cum evolueaza echipa. Sub presiune este greu sa faci mare lucru. Oltenii, la a doua victorie consecutiva Oltenii nu numai ca nu trebuie sa rastoarne clasamentul pentru a fi pe primul loc, dar au scapat, cel putin pentru 24 de ore, de zona retrogradarii, dupa ce au invins, vineri, cu 1-0 pe terenul Gloriei Bistrita. Dupa opt infringeri consecutive, oltenii reusisera prima victorie pe teren propriu contra Daciei Mioveni, iar la Bistrita, reusita lui Woobay, din minutul 38, a consfiintit si prima reusita din deplasare. Bistritenii au avut parte insa de o pierdere mai mare decit infringerea, in chiar minutul 10 al partidei, Cristian Coroian accidentindu-se grav. In urma unui contact cu portarul oltean Mircea Bornescu, atacantul gazdelor a suferit o fractura de coasta, care i-a perforat plaminul. Jucatorul a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean. (F.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.