Au ajuns la urechile oamenilor doua povesti tulburatoare nu numai prin misterul lor, dar si prin aspectul neasteptat. Una dintre legende se refera la Rasputin, calugarul agramat, cu privire sfredelitoare ca de diavol, cel care exercita o asemenea inf
Au ajuns la urechile oamenilor doua povesti tulburatoare nu numai prin misterul lor, dar si prin aspectul neasteptat. Una dintre legende se refera la Rasputin, calugarul agramat, cu privire sfredelitoare ca de diavol, cel care exercita o asemenea influenta la Curtea regala a tarului, incat picau capete de nobili cand voia el. Nobilii exasperati de influenta nefasta a lui Rasputin s-au hotarat sa-l omoare. La o masa i-au pus arsenic in sandvisuri, numai ca Rasputin le inghitea si nu dadea semne de moarte. Parca era insensibil la teribila otrava numita arsenic. Pana la urma conspiratorii au fost obligati sa apeleze tot la glont, fiindca Rasputin nu murea de otrava.  Mai tarziu umbla vorba ca, banuind tentativele de asasinat asupra lui, Rasputin inghitea zilnic cate o mica doza de arsenic, crescand treptat cantitatea pentru a-si constitui in corp o zestre de arsenic drept antidot. O a doua legenda l-a avut in centrul ei pe Napoleon, care a murit suspect pe Insula Sfanta Elena. Cercetarile ulterioare pe firele de par din sarcofagul lui Napoleon au aratat ca imparatul a fost otravit zilnic cu arsenic. Din pacate, medicina a constatat ca metalele grele se afla tot mai mult infiltrate in organism, in special plumbul si mercurul, dar mai exista cadmiu, arsenic, cam toate elementele din tabelul lui Mendeleev. Intoxicatiile cu metale grele din alimente, din aerul poluat, din apa insuficient purificata dau dureri de cap, greturi, sufocari, hipertensiune, dureri in articulatii. Metalele grele pot fi eliminate din organism prin biorezonanta si cure cu produse naturale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.