Daniel Iancu si Gina Pistol vor prezenta la Prima TV, din 9 octombrie, „Santier in lucru", un reality show de un milion de euro.Daniel Iancu si Gina Pistol incepaventura pe santier In 12 saptamini, patru cupluri vor amenaja cite o casa pentru un premiu de 50.000 de euro. Iar Gina si Daniel vor fi puntea dintre concurenti, juriu si telespectatori, pentru un onorariu lunar de aproape 2.500, respectiv 4.000 de euro. Daniel Iancu, de profesie actor, e aici si producator. Are antecedente pe partea de productie, cu „Aventurile familiei Vijelie", „Dragostea de la Clejani" si „Doroftei - a doua sansa". Gina nu mai are nevoie de prezentare. Cititorii revistelor pentru barbati stiu de ce. Daniel Iancu

Ce le spui barbatilor care deja te invidiaza ca o ai alaturi pe Gina?

Daniel Iancu: Nu si-ar dori sa fie in pielea mea. Sa filmezi citeva ore alaturi de o femeie atit de frumoasa, pe caldurile astea si sa mai tii minte si textul.

Poti sa ne dezvalui din secretele concurentilor?

Daca e secret, asa sa ramina pina pe 9 octombrie. Tot ce va pot spune este ca cele patru cupluri nu s-au suportat reciproc inca de la prima vedere.

Nu vrei sa ramii pentru multa vreme burlac. Ai o iubita?

Imi e greu sa ma asez linga cineva din lipsa de timp. Nu am vreo iubita si nici nu intrevad vreo posibilitate de a avea vreuna stabila pina cind se termina show-ul. Iar petrec sarbatorile singur, adica doar cu prietenii.

Ce femeie te face sa visezi?

Nicole Kidman si Andreea Marin inainte sa fie insarcinata.

Ti-ai luat pamint la Moara Vlasiei. Cind te-apuci de casa?

Sa mai string bani... peste vreo doi ani, sper. Si sa mai capat experienta in amenajari interioare si in constructii.

Onorariul la „Santier in lucru" e pe masura asteptarilor?

E OK. Nu pot sa ma pling. Stiti cum e: intotdeauna e loc pentru mai bine. Dar eu iau doua salarii cumulate acum, asa ca e in regula.

Esti actor. Dupa ce rol tinjesti?

Othello sau Iago, mi-e indiferent. Sint la fel de ofertante pentru un actor, iar mie cred ca mi se potrivesc amindoua.

Gina Pistol

Cum ai ajuns sa prezinti „Santier in lucru"?

Gina Pistol: Pur si simplu m-am prezentat la casting.

Si, dupa cum spune Daniel Iancu, am avut sarea si piperul necesare pentru „Santier in lucru". Sex-appeal, umor, dedicare.

Primesti mesaje si propuneri decente si indecente. Cum reactionezi la ele?

Cred ca o sa va dezamagesc un pic, dar mesaje, invitatii la cina si propuneri indecente - in general chestii care tin de perversitate - n-am primit niciodata. Pentru foarte multa lume par o tipa destul de rece si inabordabila. In cazul in care as primi un mesaj sau o propunere indecenta, as raspunde cu umor si cu diplomatie.

La sediul „Paprika" primesti buchete de flori, platouri cu prajituri, maimutoi din plus...

Esti bine informata! Marturisesc ca maimutoii din plus ii pastrez eu, dar prajiturile le impart cu colegii mei. De fapt, mai degraba le pasez. Incerc sa ma tin departe de dulciuri, pentru ca ma ingras destul de usor.

Ce ar trebui sa te motiveze sa te mai dezbraci intr-o revista pentru barbati?

Absolut nimic. Acum nu se mai pune problema de bani sau de cit sint de multi. Trec printr-o alta etapa a vietii unde aparitia in astfel de pictoriale nu isi mai are locul.

Locuiesti cu mama ta. De ce nu te-ai mutat cu iubitul tau, Nicola?

Toate la timpul lor. Nu e o idee pe care o excludem, dar vrem sa mai asteptam un pic.

E motivant onorariul de la „Santier in lucru"?

Da, este motivant. Dar am acceptat propunerea sa prezint alaturi de Daniel Iancu si pentru ca este un format foarte bun, care a facut furori in intreaga lume.