Eliberat din inchisoare, dar aflat sub supravegherea permanenta a politiei, atacantul francez Vincent Pericard trebuie sa joace cu o bratara electronica pe picior.

Francezul Vincent Pericard, care evolueaza in liga secunda din Anglia, la Stoke City, va trebui sa poarte o bratara electronica la picior, inclusiv pe terenul de fotbal. Dupa ce si-a petrecut cinci saptamini in inchisoare pentru minciuni si exces de viteza, el a fost eliberat, dar se afla inca sub supravegherea politiei, care il va putea controla permanent cu ajutorul bratarii.

"Nu este deranjant cind joc. Era mai ciudat la inceput, dar acum m-am obisnuit. Abia astept sa revin pe teren. A fost o experienta foarte delicata pentru mine, parca am trait o viata care nu era a mea. Acum vreau sa ma concentrez la fotbal", a spus Pericard. Atacantul francez a fost surprins de radar in urma cu 18 luni, dar el a "aruncat" vina asupra socrului sau. Anchetatorii au descoperit insa ca Pericard a mintit si ca el se afla la volan, astfel ca l-au condamnat pe fotbalist la patru luni de inchisoare.