BUZAU - Baie de multime, cu Elena Udrea si carnati
Mii de persoane s-au calcat in picioare pentru a da mana ieri dupa-amiaza cu presedintele Basescu,  prezent la sarbatoarea folclorica Legendele Cislaului  din judetu
BUZAU - Baie de multime, cu Elena Udrea si carnati
Mii de persoane s-au calcat in picioare pentru a da mana ieri dupa-amiaza cu presedintele Basescu,  prezent la sarbatoarea folclorica Legendele Cislaului  din judetul Buzau. Cu zece minute inainte de venirea presedintelui Basescu si-a facut aparitia nimeni alta decat Elena Udrea, fost consilier prezidential. Aceasta a fost imediat asaltata de zeci de oameni care au vrut neaparat sa se pozeze alaturi de ea. La scurt timp a aparut si seful statului, care s-a plimbat mai intai printre oameni. A urcat apoi  pe scena, promitand sa dea mana cu toti cei prezenti la sarbatoare.  Aparat. Baia de multime a fost una de cosmar pentru SPP-isti, care practic nu au putut sa tina piept oamenilor. Pentru a rezista "asediului" a fost nevoie de suplimentarea fortelor de ordine cu agenti in civil de la Departamentul Politiei de Interventie Rapida Buzau.   Declaratie. Oprit la un moment dat de jurnalisti, seful statului a spus ca prefera sa fie in mijlocul oamenilor, pentru ca este tipul de vizita care ii face bine. Intrebat printre  altele despre decizia Tribunalului Vrancea de a achita vinovatii in procesul exploziei de la Mihailesti, Traian Basescu a comentat ca hotararea luata este una nedreapta. Dupa aproape doua ore de baie de multime, presedintele s-a mai linistit, retragandu-se la masa, alaturi de Elena Udrea, Sulfina Barbu si Cezar Preda pentru a gusta din sarmalutele traditionale de Buzau si vestitii carnati de Plescoi.  La sarbatoare, pe scena de la Cislau au fost invitati sa cante Andra, Benone Sinulescu, Aurel Tamas, manifestarea afandu-se la cea de-a doua editie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.