Fotbalul romanesc este pe cale, dupa cativa ani in care a dat speranta ca poate renaste, sa piarda toate reprezentantele din cupele europene inca din toamna. Dupa CFR Cluj si Otelul Galati, care s-au impotmolit inainte de a incepe aventura europeana
Fotbalul romanesc este pe cale, dupa cativa ani in care a dat speranta ca poate renaste, sa piarda toate reprezentantele din cupele europene inca din toamna. Dupa CFR Cluj si Otelul Galati, care s-au impotmolit inainte de a incepe aventura europeana, Dinamo si Rapid si-au irosit, si ele, joi visele de marire in fata unor adversari modesti. Doar Steaua mai pastreaza sanse minime sa continue in Cupa UEFA. In afara coeficientului foarte modest din acest sezon, Romania a demonstrat, inca o data, ca nu are nici puterea reala, nici financiara de a se bate cu marile forte ale Europei. Din pacate, fotbalul romanesc este in fata adevarului, performantele de ieri parand mai degraba intamplari fericite. Entuziasmul a lasat loc realitatii si, in ciuda analizelor care s-ar putea face, este clar ca, la acest moment, aceasta este valoarea echipelor de club din Romania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.