Ionel Bajanescu voia sa transporte drogurile cu avionul, pina in Spania, contra a 3.000 de dolari.

Un cetatean romin a fost arestat pe aeroportul international din Lima, dupa ce politia a descoperit asupra lui 8,5 kilograme de cocaina,
Ionel Bajanescu voia sa transporte drogurile cu avionul, pina in Spania, contra a 3.000 de dolari.

Un cetatean romin a fost arestat pe aeroportul international din Lima, dupa ce politia a descoperit asupra lui 8,5 kilograme de cocaina, pe care intentiona sa o transporte in Spania, intr-o valiza, a anuntat Politia Nationala peruana, citata de Radio Programas del Peru, anunta MEDIAFAX.

Ionel Bajanescu, in virsta de 25 de ani, a fost arestat de agentii brigazii antidrog dupa ce ciinii special antrenati ai acestora au semnalat caracterul suspect al uneia dintre valizele lui, in care s-a dovedit a fi ascunsa cocaina. Romanul urma sa urce la bordul unui avion cu destinatia Madrid.

Bajanescu, sosit in Peru in urma cu noua zile, ca turist, a declarat ca a primit "misiunea" de a transporta valiza in Spania, unde urmau sa-i fie platiti 3.000 de dolari, in schimbul acesteia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.