Initial, am vrut sa facem un Top 10 al penibilului internautic creat de mintile showbizului romanesc, dar ne-a fost greu sa decidem o ierarhie clara. Priviti, minunati-va si, eventual, propuneti un podium.



www.costi.ro
Initial, am vrut sa facem un Top 10 al penibilului internautic creat de mintile showbizului romanesc, dar ne-a fost greu sa decidem o ierarhie clara. Priviti, minunati-va si, eventual, propuneti un podium.



www.costi.ro

"As vrea sa pot, sa pot uitaaa/ C-ai fost cindva in viata meeaaaa/ As vrea sa-ti spun "nu te iubeeesc"/ Dar nu ma lasa inimaaaa", se aude din boxe, o data ce accesezi site-ul lui Costi Ionita. Dar asta abia dupa ce-l admiri pe "star" impopotonat cu o palarie de cowboy, in stinga ecranului, si alaturi de Florin Salam, in dreapta sus. De altfel, Ionita le face reclama serioasa pe site confratilor Guta, Minune, Salam, Copilul de Aur, Adi de la Vilcea. Si se autointituleaza "regele manelelor".

www.mihaitraistariu.com

Cintaretul cu multe octave isi intimpina vizitatorii imbracat in razboinic si cu sabia scoasa, pregatit sa-i ia gitul celui care indrazneste sa-i tulbure trilul.

www.alinaplugaru.com

Vedeta porno promoveaza o firma care ofera locuri de munca in cluburi de lux si isi arata sinii (naturali, dupa cum specifica ea insasi). "Desi lucreaza in industria filmelor pentru adulti, Alina si-a pastrat o parte din inocenta copilariei prin colectia ei impresionanta de jucarii de plus. Dintre toate acestea, favoritul ei este catelusul Charlie", scrie in biografie.

www.nicolaeguta.ro

"Daca vrei muzica buna/ Pune mina si ne suna!/ Daca vrei sa-ti mearga bine/ Fa afaceri doar cu mine!" ii indeamna starul manelelor pe toti cei care acceseaza spatiul sau virtual, cu referire clara la propria agentie imobiliara. Aici afli cum il poti antama la nunti, botezuri, cumetrii, poti descarca ultimele hituri si poti vinde sau cumpara case si terenuri prin intermediul firmei sale.

www.trupaetnic.ro

Aici gasesti cele mai interesante stiri despre cele trei gratii, informatii in premiera mondiala: una dintre dansatoare si-a pierdut mp3-ul, si-a luat inima in dinti (sic!), dupa care a mincat melci, dar si ca solista a fost cadorisita cu un laptop si ca a baut vin fiert. Cool!

www.adrianenache.ro

"Exoticul, impresionantul, modestul" Enache spune ca prefera sa bea sampania ce-i poarta numele, are o asociatie culturala si e singurul artist mioritic care a avut un ziar lunar, "Info-fan Adrian Enache", publicatie care, intre timp, si-a dat duhul. Pe pagina fanilor de aici, Enache e incadrat cu inimioare inflorite si inconjurat de stelute sclipicioase.

http://www.bambi.official.ro

"Iata ca intr-un final am reusit sa oficializam acest site... Asteptam parerile voastre fie pe mail, fie pe guestbook si cit de curind si pe forum...", scriu aici cele doua mimoze Denisa si Raluca. Mesajul lor dateaza din octombrie 2004. Cele doua asteapta parerile "fanilor" si-n ziua de azi. Nici unul nu s-a incumetat sa posteze.

www.trupaheaven.ro

"La fel ca ceilalti doi ingeri, Adina (n.n. - lidera trupei) a studiat la facultate limbile straine: asa ca atunci cind va veni momentul afirmarii internationale, ingerii lui Charlie din Heaven, nu vor avea nici o problema de comunicare", se scrie in prezentare. Dar daca cineva va avea imprudenta sa le indemne la scris, pesemne vor pune, ca aici, o ditai virgula intre subiect si predicat. Cele trei stau pe site cocotate printre norisori, cu posterioarele la poarta Raiului. Tare!

www.carmen-serban.ro

Daca incerci sa afli amanunte despre cea mai solicitata manelista a momentului, in ritm de "Vad doar oameni necajiti", "Clona" sau "De la 1 la 69", trebuie musai sa fii fan infocat, dintr-ala cu user name si parola.

www.andreeabanica.eu

O starleta cu adresa "europeana". Decorul roz al paginii vedetei cam intra peste text, deci fanii nu vor putea vedea finalul unor fraze. Dar pot afla ca iubitul Andreei este "unul dintre cei mai cunoscuti impresari din showbizul romanesc". Iar printre marile realizari ale iubitei impresarului cu pricina se numara locul intii la Cintarea Romaniei pe cind cintareata cu pricina avea sase ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin