Cand ajunge ananghie cu serviciul, fiecare isi cauta sprijin si protectie la sindicatul care-l reprezinta si la care, vrand-nevrand, cotizeaza. Cu ceva timp in urma, la un sfarsit de an scolar, am asistat la o scena care m-a pus pe ganduri. O profes
Cand ajunge ananghie cu serviciul, fiecare isi cauta sprijin si protectie la sindicatul care-l reprezinta si la care, vrand-nevrand, cotizeaza. Cu ceva timp in urma, la un sfarsit de an scolar, am asistat la o scena care m-a pus pe ganduri. O profesoara mai in varsta, de la o scoala bucuresteana, a intrat spasita in secretariatul unei federatii sindicale solicitand un bilet gratuit intr-o statiune, pentru tratament. La auzul acestei „impertinente“, secretara presedintelui de federatie a sarit ca arsa, s-a rastit la sarmana batranica intelectuala si a trimis-o la plimbare, pe motiv ca biletele buclucase nu au fost distribuite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.