Logan pick-up are doua locuri, o sarcina utila de 800 de kg si o platforma de incarcare de 1,8 metri. Automobile Dacia nu a anuntat pretul noului model care va fi comercializat incepand din 2008. Subaru a lansat pe piata romaneasca noul Impreza, Hyun
Logan pick-up are doua locuri, o sarcina utila de 800 de kg si o platforma de incarcare de 1,8 metri. Automobile Dacia nu a anuntat pretul noului model care va fi comercializat incepand din 2008. Subaru a lansat pe piata romaneasca noul Impreza, Hyundai a venit cu o noua clasa, i30, un model parca copiat dupa seria 1 de la BMW, Mazda si-a facut intrarea oficiala in Romania, Volvo a dezvelit noul x70 iar Toyota a adus Lexus, limuzina hibrida pentru toate modelele. Ascunse printre standuri sunt expuse si motoarele. Singurele care au ceva spatiu sunt Harley-Davidson si Honda. Vehiculele comerciale sunt depozitate undeva intre marele cort si fostul Metro. Desi expozitia s-a vrut a fi mai mare decat in anii trecuti, realitatea este ca masinile sunt inghesuite. Doua Lamborghini si patru Bentley-uri sunt expuse in vreo 50 de metri patrati. Prelata imensului cort care gazduieste cele trei pavilioane se supraincalzeste, aerul conditionat e ca si inexistent, atmosfera sufocanta te face sa-ti intrerupi des periplul printre masini si fete. Pretul de intrare este de 15 lei, la fel si tichetul de parcare. SIAB e deschis pana duminica viitoare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.