Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a sosit ieri in Bulgaria, unde a avut intalniri cu presedintele Gheorghi Pirvanov si cu premierul Serghei Stanisev, informeaza Novinite. Pentru contributia adusa la eliberarea infirmierelor bulgare detinute in
Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a sosit ieri in Bulgaria, unde a avut intalniri cu presedintele Gheorghi Pirvanov si cu premierul Serghei Stanisev, informeaza Novinite. Pentru contributia adusa la eliberarea infirmierelor bulgare detinute in Libia a fost decorat de omologul sau bulgar cu cea mai inalta distinctie, ordinul „Stara Planina“. El a venit fara sotia sa, Cecilia, care a jucat un rol important in eliberarea infirmierelor. In schimb, acestea s-au aratat dezamagite de absenta primei doamne a Frantei. Ea a refuzat sa-l insoteasca „pentru a nu mai suscita noi polemici“. Rolul Ceciliei de „trimis personal“ al lui Sarkozy, inedit pentru o prima doamna, a fost criticat de opozitia din Franta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.