Romania a devenit o prezenta constanta in paginile cotidianelor de sport din Italia, iar meritul nu apartine numai lui Adrian Mutu si Cristian Chivu. Jurnalistii din “Cizma” urmaresc cu mare atentie traseul compatriotilor de pe bancile t
Romania a devenit o prezenta constanta in paginile cotidianelor de sport din Italia, iar meritul nu apartine numai lui Adrian Mutu si Cristian Chivu. Jurnalistii din “Cizma” urmaresc cu mare atentie traseul compatriotilor de pe bancile tehnice ale celor mai importante echipe din Liga I, Steaua, Dinamo si Rapid. Astfel, Gazzetta dello Sport, Corriere della Sera si alte publicatii care acorda importanta sportului relateaza fiecare miscare a lui Pedrazzini, Zenga sau Bergodi (foto). Cititorii italieni au acces la avancronici si cronici amanuntite ale meciurilor jucate de cei trei “granzi” bucuresteni, tonul fiind unul patimas, ca si cum aceste echipe ar fi unele italiene. Mai nou, microbistii din tara lui Maldini au aflat ca vor mai avea un ambasador la noi, in persoana lui Nicolo Napoli.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.