Fostul ambasador roman la Oslo Smaranda Enache (foto), copresedinte al Ligii Pro Europa, a cerut celor doi, inca de acum un an, sa puna in discutie infiintarea unui post de comisar european pentru minoritati, insa nu a primit nici un raspuns. Ca ata
Fostul ambasador roman la Oslo Smaranda Enache (foto), copresedinte al Ligii Pro Europa, a cerut celor doi, inca de acum un an, sa puna in discutie infiintarea unui post de comisar european pentru minoritati, insa nu a primit nici un raspuns. Ca atare, Liga Pro Europa e decisa sa il reclame pe Olli Rehn, ca si pe Jose Manuel Barroso la avocatul european al poporului si cere organismelor europene sa adopte un standard unic european in materie de minoritati.

La conferinta de presa saptamanala organizata de Pro Europa, copresedinta organizatiei, fosta ambasadoare a Romaniei la Oslo din perioada guvernarii Conventiei Democrate, Smaranda Enache, a declarat ca ONG-ul targumuresean va face o plangere la avocatul european al poporului (asa-numitul ombudsman). Aceasta ii vizeaza pe comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, si pe presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.