Rapid a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA. Dupa 0-0 in mansa tur, formatia giulesteana trebuia sa invinga pe FC Nurnberg in partida de pe teren propriu, dar n-a reusit decat un 2-2 chinuit. Dezamagit, antrenorul Cristiano Bergodi a dat mana la
Rapid a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA. Dupa 0-0 in mansa tur, formatia giulesteana trebuia sa invinga pe FC Nurnberg in partida de pe teren propriu, dar n-a reusit decat un 2-2 chinuit. Dezamagit, antrenorul Cristiano Bergodi a dat mana la final cu toti jucatorii sai si s-ar putea intoarce in Italia.


Patronul Rapidului, George Copos, declara, inaintea partidei de ieri, cu FC Nurnberg, din turul I al Cupei UEFA, ca ar fi un esec foarte mare pentru clubul de sub podul Grant daca nu s-ar califica in grupele competitiei. „Imi doresc foarte mult sa castigam la un gol diferenta. Ar fi un esec total daca nu ne-am califica”, a spus Copos inaintea intrarii pe stadion, dupa care a inceput cu rautatile: „Sper sa fim singura echipa care va aduce puncte Romaniei. Dinamo nu cred ca va aduce puncte din Suedia, iar Steaua va face foarte putine in Liga Campionilor. Toate aceste atacuri din ultima vreme nu au facut decat sa ne uneasca”. Cat de mult i-a unit s-a vazut doar in startul partidei, cand giulestenii au si preluat conducerea pe tabela prin golul lui Cesinha (min. 15). Reusita l ui Kluge (min.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.