Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a avut o intalnire secreta, ieri la pranz, cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii, discutiile avand loc cu usile inchise. In jurul orei 14.45, Morar s-a prezentat la CSM, unde membrii
Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a avut o intalnire secreta, ieri la pranz, cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii, discutiile avand loc cu usile inchise. In jurul orei 14.45, Morar s-a prezentat la CSM, unde membrii isi desfasurau sedinta de plen. Personalul tehnic a fost evacuat, in sala plenului ramanand doar membrii Consiliului.
Potrivit unor surse judiciare, misterioasa intalnire a durat aproximativ 30 de minute si a avut ca subiect o solicitare a sefului DNA, referitoare la o lucrarea inregistrata la CSM in urma cu patru luni, care vizeaza functionarea unui mare Parchet. CSM a amanat raspunsul la cererea lui Morar pentru saptamana viitoare. Intalnirea sefului DNA cu membrii CSM vine la o zi dupa ce Consiliul a amanat discutarea raportului de activitate al DNA. Luni, Sectia pentru procurori a CSM asteapta observatiile Inspectiei judiciare la observatiile facute de DNA privind competenta in spectorilor si metodologia urmata in timpul controlului privind activitatea procurorilor anticoruptie. (R.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.