Ocupatia favorita astazi este legata de actiunile sociale, iar egoismul personal iese la suprafata intr-un final. Puteti fi cu usurinta deceptionati in dragoste sau chiar pot exista ciocniri de interese intre egoismul personal si altruismul social, cu actiune nefasta asupra psihicului. Indiferent de cercul in care evoluati, trebuie sa va asigurati ca influenta dumneavoastra este resimtita in folosul intelegerii, nevoilor si relatiilor umane. Riscati sa umbriti anumite trasaturi deosebite de altfel in mod normal. Schimbarea nu reuseste sa anihileze cu totul ce este traditional, inradacinat in societate. Exista o mare curiozitate in legatura cu anumite culturi straine. Veti calatori brusc, veti face drumuri lungi, in care veti avea parte de intamplari neprevazute si de aventura. Intelectuali si independenti, sunteti preocupati de gasirea adevarului general. Ambitiile va aduc in vizorul dusmanilor destul de pregnant. Parte negativa a zilei este sentimentalitatea excesiva si dezechilibrata, cat si atasamentul iesit din comun fata de familie si locul de nastere. Nu vehiculati fara discriminare ceea ce vi se spune!

Berbec
Trebuie sa ascultati, sa comunicati, si sa iubiti oamenii pentru a fi la randul dumneavoastra ascultati. Este favorizat studiul. Sunteti bine vazuti in societate, deoarece aduceti un spirit profesional, sunteti doritor sa-i invatati si pe ceilalti lucruri utile. Aveti grija la pericolul aparitiei unor atitudini superficiale, caz in care bunul dumneavoastra renume poate fi controversat.


Taur
Aveti capacitatea de a penetra probleme neclare, de a gasi solutii unor lucruri delicate. Maniera detasata si posibila excentricitate poate provoca nedumerire sau chiar neintelegere din partea semenilor. Aspectele zilei confera putere de patrundere a mintii si a emotiilor celor din jur. Exista interes in ocultism si caracteristici paranormale puternice, fiti atenti insa la pericolul iluziei!

Gemeni
Nu suportati oamenii care se complac intr-o stare vegetativa. Mai bine ignorati lenea si indolenta celor din jurul dumneavoastra. Ideile si cuvintele intra in conflict cu nota generala a societatii. Participati din tot sufletul la noi experiente, sunteti lipsiti de prejudecati. Acceptati lucruri pe care altii le-ar gasi enervante sau de neinteles. Exista disponibilitate pentru telepatie. Ideile sunt impregnate de umanism.

Rac
Va stapaniti foarte bine doar daca vi se pare ca merita. Sunteti aventurosi si dornici de experiente neobisnuite. Agitatia si energia dumneavoastra mentala este greu de domolit. Trebuie sa cultivati echilibrul si linistea. Aspectele zilei favorizeaza actiunile secrete si abilitatea de a va depasi cu un pas oponentii. Simtiti pericolul si detectati minciuna si inselatoria.

Leu
Lasati impulsivitatea pentru a nu atrage prea multa dezaprobare din partea anturajului! Doriti neobisnuitul, senzationalul si excitatia pentru a va confirma ca sunteti in forma. Nu va mai sperie si nu va mai mira nimic, de aceea este posibil sa fie foarte favorabila aceasta lectie de viata.