Cu 48 de ore inaintea meciului de acasa cu Montpellier (duminica, ora 11:00, in direct la Sport.ro), din grupa B a Ligii Campionilor, an­trenorul echipei HCM Constanta, Lucian Rasnita, si-a prezentat demisia, din cauza rezultatelor slabe d
Cu 48 de ore inaintea meciului de acasa cu Montpellier (duminica, ora 11:00, in direct la Sport.ro), din grupa B a Ligii Campionilor, an­trenorul echipei HCM Constanta, Lucian Rasnita, si-a prezentat demisia, din cauza rezultatelor slabe din acest sezon, dar mai ales din cauza infrangerii cu suedezii de la Hamarby. Locul sau pe banca tehnica va fi luat de secundul Hairi Eden, care va fi ajutat de jucatorul sarb Alexander Adzic.  In Cupa Cupelor, Steaua va juca tot duminica (ora 18:30), la Chiajna, cu Wisla Plock (Polonia), in fata careia a pierdut prima mansa cu 29-28. In aceeasi zi, Dinamo va intalni, in deplasare (ora 17:00), pe AEK Atena, pe care a invins-o in tur cu 36-22. In competitia similara feminina, HCM Baia Mare joaca azi in Suedia (ora 17:00), cu Skovde. In tur, HCM a castigat cu 23-13.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.