Nu este foarte comod sa fii fotbalist la Steaua. A devenit o meserie periculoasa, mai ales pentru cei cu “naturelul mai simtitor”. Criticile si injuraturile curg din toate partile in ultima perioada. Fotbalistii sunt, pe rand, turnatori,
Nu este foarte comod sa fii fotbalist la Steaua. A devenit o meserie periculoasa, mai ales pentru cei cu “naturelul mai simtitor”. Criticile si injuraturile curg din toate partile in ultima perioada. Fotbalistii sunt, pe rand, turnatori, tradatori, ori nu au valoare, sau nu merita sa mai joace. Cine scapa de toanele patronului e luat in vizor de galerie, astfel ca din Ghencea dupa fiecare meci se pleaca din vestiar cu serioase lovituri morale. Daca ramane vreun jucator netavalit, are singur grija sa dea cu bata in balta, a se vedea cazul lui Neaga. Acesta s-a trezit vorbind despre Hagi, facand unele comparatii nu tocmai fair-play, fapt ce i-a adus un val de admonestari publice. In conditiile date, in momentul in care semneaza cu ros-albastrii, fotbalistii ar trebui sa ceara si un spor de toxicitate, sau sa fie asigurati impotriva atacurilor verbale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.