Fostul inginer de la Ferrari, Nigel Stepney, ar putea provoca un nou scandal in Formula 1, declarand ca si italienii au primit informatii secrete despre McLaren-Mercedes, in cazul de spionaj dintre cele doua echipe, incheiat cu sanctionarea dura a g
Fostul inginer de la Ferrari, Nigel Stepney, ar putea provoca un nou scandal in Formula 1, declarand ca si italienii au primit informatii secrete despre McLaren-Mercedes, in cazul de spionaj dintre cele doua echipe, incheiat cu sanctionarea dura a gruparii britanico-germane. Stepney este cel care a declansat conflictul dintre cele doua echipe, dupa ce i-a trimis documente secrete omologului sau de la McLaren, Mike Coughlan. In urma anchetei efectuate, FIA a decis sanctionarea celor de la McLaren-Mercedes cu retragerea tuturor punctelor obtinute in acest sezon si o amenda-record de 100 de milioane de dolari.

Potrivit BBC, Nigel Stepney a trimis site-ului „GrandPrix.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.