Producatorul italian de energie Enel intentioneaza sa investeasca aproximativ noua miliarde de dolari in sectorul energetic, de transport si in cel de vanzari din Rusia, a declarat joi managerul companiei ce administreaza investitiile din zona CIS si
Producatorul italian de energie Enel intentioneaza sa investeasca aproximativ noua miliarde de dolari in sectorul energetic, de transport si in cel de vanzari din Rusia, a declarat joi managerul companiei ce administreaza investitiile din zona CIS si Rusia, citat de RIA Novosti. "Investitia in sectorul energetic din Rusia va fi de aproximativ sase miliarde dolari. Este posibil ca alte trei miliarde de dolari sa fie investite", a declarat managerul Dominique Fache. Enel, numarul unu din sectorul italian al producatorilor de energie electrica, a intrat pe piata energetica din Rusia in 2004, informeaza NewsIn.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.