O noua licitatie pentru achizitionarea de microbuze scolare noi va fi organizata in 15 octombrie, dupa ce primele doua s-au incheiat fara nici un rezultat din cauza lipsei de oferte, a declarat inspectorul scolar adjunct al ISJ Satu Mare, Konya Ladis
O noua licitatie pentru achizitionarea de microbuze scolare noi va fi organizata in 15 octombrie, dupa ce primele doua s-au incheiat fara nici un rezultat din cauza lipsei de oferte, a declarat inspectorul scolar adjunct al ISJ Satu Mare, Konya Ladislau, presedintele comisiei de licitatie. "Singura firma care s-a prezentat la licitatie a promis livrarea microbuzelor de abia in luna februarie a anului viitor, motiv pentru care am respins oferta, in conditiile in care avem nevoie de acestea acum", a spus Konya. Presedintele comisiei a precizat ca daca nici la licitatia din 15 octombrie nu se vor prezenta firme care sa poata livra in timp util toate microbuzele scolare, vor fi organizate licitatii separate in fiecare din cele sase judete. Satu Mare a fost numit, la inceputul acestui an, centru regional de organizare a licitatiilor pentru achizitionarea de microbuze scolare pentru cele sase judete din nord-vestul tarii: Cluj, Maramures, Bihor, Bistrita Nasaud, Salaj si Satu Mare, iar comisia de licitatie este alcatuita din reprezentanti ai fiecarui judet. Pentru cele sase judete trebuie achizitionate 137 de microbuze, din care 20 sunt pentru judetul Satu Mare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.