Nu se poate sti cu exactitate ce s-a intamplat cu entertainerul de la ProFm, dar se poate spune cu siguranta ca George Vintila este de nerecunoscut. Doar vocea ne aminteste de George pe care il stiam cu totii. Are parul lung prins in coada, barba si multe kilograme in minus, parca ar fi un calugar tocmai iesit din post si dupa multe luni de trai la lumina lumanarii intr-o grota din varf de munte.

Cand ne gandeam la George Vintila, inevitabil ne aparea in minte imaginea unui tanar in forta, pasionat de sporturile extreme pana in maduva oaselor si multa adrenalina in sange. Toata lumea il stia chel si cu o constitutie atletica. In urma cu doua zile, am stat un pic pe ganduri sa-mi dau seama daca cel care se afla la mai putin de doi metri de mine este intr-adevar George Vintila.

L-am recunoscut dupa zambet, care parca ii punea si mai mult in evidenta obrajii supti si chipul foarte slab, si dupa voce. Probabil ca vocea este singurul lucru care-l mai leaga de George Vintila cel pe care il stiam cu totii, si nu ma refer aici la familie si prietenii apropiati, ci la noi toti, cei care il vedem o data sau de doua ori pe an, in cadrul unui evenim ent pe care inca mai are puterea sa-l prezinte. S-a descurcat bine, dar pe chipul sau se citea o oboseala mult prea mare pentru cei 37 de ani pe care ii are.

Nopti pierdute, sex sportiv si marijuana=drumul spre declin
George a avut inca de la varsta majoratului o viata tumultuoasa, dupa cum recunoaste chiar el. La 19 ani, considera sexul un sport pe care il practica zilnic, de fiecare data cu altcineva.