8.000 euro este cel mai mic pret pentru o proprietate ce va putea fi achizitionata la editia din aceasta toamna a Targului National Imobiliar, intre 11-14 octombrie la Palatul Parlamentului. Ce poti cumpara la pretul de 8.000 de euro? O casa de vacan
8.000 euro este cel mai mic pret pentru o proprietate ce va putea fi achizitionata la editia din aceasta toamna a Targului National Imobiliar, intre 11-14 octombrie la Palatul Parlamentului. Ce poti cumpara la pretul de 8.000 de euro? O casa de vacanta in Bulgaria, fie la munte, fie la mare. La polul opus, pretul maxim este perceput pentru o proprietate autohtona. Este vorba, mai exact, de o vila in cartierul Primaverii, ce va costa 4 milioane de euro. In ceea ce priveste oferta de anul acesta, de mentionat este ca TNI va oferi spre vanzare 30.000 de apartamente, carora li se vor adauga circa 2500 de vile, 500 de case de vacanta, peste 500.000 mp terenuri, precum si 100.000 de spatii industriale si de birouri. Oferta imobiliara prezentata in cadrul targului va cuprinde atat proprietati din Bucuresti si in marile orase ale tarii, dar si din Bulgaria, Cipru, Malta, Italia sau Spania. Numarul total de proiecte imobiliare prezentate va fi de 74, dintre care 55 vor fi din Capitala, 3 din Constanta, 4 din Brasov si 12 din alte zone. La capitolul oferte speciale, acestea vor fi reprezentate in special de posibilitatea de contractare a creditelor ipotecare, dar si reducerile oferite de dezvoltatori pe parcursul desfasurarii targului. In ceea ce priveste impactul evenimentului asupra dezvoltarii puternice a pietei, oficialii BDOBC Business Center SRL, compania organizatoare, au subliniat: "Speram ca numarul cumparatorilor sa stimuleze oferta imobiliara si sa contribuie direct la cresterile anuntate pentru anul in curs si pentru 2008".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.