Ratarea calificarii in grupele Cupei UEFA pot fi platite cu capul de unii dintre actionarii lui Dinamo.

Dupa infrangerea suferita pe teren propriu in fata suedezilor de la Elfsborg, dinamovistii si-au pastrat optimismul, chiar Walter Zeng
Ratarea calificarii in grupele Cupei UEFA pot fi platite cu capul de unii dintre actionarii lui Dinamo.

Dupa infrangerea suferita pe teren propriu in fata suedezilor de la Elfsborg, dinamovistii si-au pastrat optimismul, chiar Walter Zenga declarand ca este sigur de o victorie in deplasare. Cu cateva ore inaintea partidei retur, antrenorul italian a devenit brusc temator gasind deja explicatii pentru un eventual insucces.”Avem probleme de lot si faptul ca jucam pe teren sintetic ne dezavantajeaza. Trebuie sa ne adaptam mai ales ca acolo e frig. Incercam sa abordam meciul din perspectiva unei victorii. E un dezavantaj ca jucam pe teren sintetic, dar si in Liga Campionilor se joaca asa. E o diferenta pentru ca mingea trece mai repede, dar eu cred ca la un asemenea meci va conta mai mult cum se va aseza echipa decat terenul”, a completat Zenga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.