Multinationala cauta directori de vinzari, finante si customer marketing pentru Romania si Bulgaria.Alexandra Gatej conduce de la
Bucuresti operatiunile Unilever
in toata zona Europei
de Sud-Est Unilever are deschise in acest moment 20 de pozitii din zona middle management pentru Romania si doua pentru Bulgaria, potrivit Alexandrei Olaru, director resurse umane Unilever. Citeva exemple de posturi executive din domeniul vinzari, cu termen-limita de inscriere pina pe cinci octombrie, ar fi: reprezentant vinzari pentru Arad, Timis, Bihor si Caras, key account executive si distributive account executive pentru Bucuresti. Cerintele comune din anunturile de angajare precizeaza ca persoanele trebuie sa aiba o experienta minima de doi ani de vinzari, permis auto si domiciliul stabil in Arad, Timisoara sau Bucuresti, dupa caz.

„Compania nu incurajeaza lucrul in zile si ore suplimentare, desi exista proiecte speciale pentru care un astfel de efort este necesar. Pachetul de beneficii oferite de Unilever include bonusuri legate de obiectivele de vinzari, bonusuri anuale, asigurare medicala si de viata, produse la preturi speciale, prime speciale de Pasti si de Craciun", a spus Olaru.

In ceea ce priveste posibilitatile de promovare in compania Unilever, potrivit Alexandrei Olaru, Europa Centrala si de Sud este unul dintre cei mai mari „exportatori" de talente - „23 dintre colegii nostri din regiune au acum mandate in Europa si o evolutie profesionala care continua".

Potrivit unor surse din piata, in vinzari, pozitiile in grila de intrare sint platite intre 300 si 500 de euro, plus bonusuri. Sumele cresc, in functie de specializare, intre 500 si 700 de euro - pentru pozitiile din finante - si intre 800 si 1.000 de euro cele din customer marketing.

Compania Unilever este specializata pe trei tipuri de produse: ingrijire personala, consum casnic si alimente. Prima investitie Unilever a fost facuta in 1995, la fabrica Dero din Ploiesti. A urmat, in 2000, fabrica Knorr de la Otopeni si inca una in 2001 la Tirgu-Mures.

Unilever South Central Europe conduce din 2000, din Bucuresti, operatiunile din regiune care cuprind Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Bosnia-Hertegovina si Republica Moldova.

Detalii despre joburile puse la bataie de Unilever, pe www.cotidianul.ro/select