Murphy avea dreptate: nu stii niciodata cine are dreptate, dar stii cine decide!“  La CSM, membrii Sectiei pentru procurori, asezati in scaune precum membrii juriului de la „Dansez pentru tine“, au facut trei pasi inainte, pat
Murphy avea dreptate: nu stii niciodata cine are dreptate, dar stii cine decide!“ La CSM, membrii Sectiei pentru procurori, asezati in scaune precum membrii juriului de la „Dansez pentru tine“, au facut trei pasi inainte, patru inapoi si au adus Raportul Inspectiei CSM inapoi, in coltul ringului. In ecuatia de la CSM, stim cine decide: Sectia pentru procurori. Lumea, insa, nu stie cine are si dreptate: cei ce au sustinut amanarea discutarii Raportului inspectorilor asupra DNA sau cei care au votat amanarea? Dupa cum au decurs evenimentele de ieri, dreptate au avut procurorul general Kovesi, ministrul Chiuariu, procurorul Dascalescu si - asta e, trebuie sa recunosc, si Daniel Morar. Unde are, are, unde nu, nu! Putin imi pasa de supararile pe critica!

De ce au avut dreptate cei sus-mentionati? Pentru ca obligativitatile impuse inspectorilor CSM prin continutul deciziei de amanare de ieri sunt date la plesneala. Cum sa raspunda punctual inspectorii la toate obiectiile DNA? Treaba DNA-ului ce obiectii a facut.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.