Cadavrul romanului care si-a dat foc in urma cu o luna, in Spania, a ajuns ieri la Targoviste, orasul sau natal, informeaza Mediafax.

Sicriul a fost asteptat de sute de persoane, aproape de casa in care s-a nascut barbatul. Televiziunea n
Cadavrul romanului care si-a dat foc in urma cu o luna, in Spania, a ajuns ieri la Targoviste, orasul sau natal, informeaza Mediafax.

Sicriul a fost asteptat de sute de persoane, aproape de casa in care s-a nascut barbatul. Televiziunea nationala din Spania a trimis o echipa de jurnalisti care au asistat la eveniment.

Sotia lui Marian Mirita, considerata vinovata pentru ca nu l-a impiedicat pe acesta sa-si dea foc, a fost alergata si lovita de rudele barbatului.

Potrivit jurnalistilor de la El Pais, care au vorbit cu mama lui Mirita, acesta va fi inmormantat in cimitirul din Targoviste, langa mormantul tatalui sau.

Potrivit ABC, dupa ce multi ani si-a intretinut familia carand fructe cu caruta la o piata din Targoviste, Marian Mirita a plecat in Spania, unde o ruda ii promisese ca ii va gasi cazare si o slujba.

N-a avut parte nici de una, nici de alta, asa ca, dupa trei luni in care a cautat o solutie ca sa se intretina, in Spania, si-a dat foc in fata sediului Guvernului regional din Castellon.

In timp ce era internat in stare grava, sotia sa si copii au plecat in Romania. Cand Mirita a murit, autoritatile au cauta-o mai bine de o saptamana pe femeie, pentru a obtine acordul pentru repatrierea cadavrului, pentru a fi inmormantat in Romania, asa cum isi dorea mama barbatului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.