Productia cu mare success la public a Antenei 1, Geniali, intra in scena in aceasta seara. Si pentru ca publicul sa fie captivate ca si pana acum, show-ul aduce noutati demne de interes.     Geniali incepe astazi, de la 20:30, la Antena
Productia cu mare success la public a Antenei 1, Geniali, intra in scena in aceasta seara. Si pentru ca publicul sa fie captivate ca si pana acum, show-ul aduce noutati demne de interes.     Geniali incepe astazi, de la 20:30, la Antena 1, cu o editie speciala, dedicata unei personalitati cu o poveste mai mult decat deosebita. Emisiunea serbeaza un compozitor care primeste acest deosebit titlu onorific nu dupa o munca de o viata, ci dupa doar cativa ani, memorabili insa. In toata acea perioada cuvintele de ordine au fost: performanta si iar performanta. Este vorba despre Marius Moga, care are doar 25 de ani, insa este deja cunoscut nu doar in tara, ci si peste hotare. In onoarea lui, editia de azi a emisiunii va purta titlul "Genial junior". In cateva ore, telespectatorii vor parcurge viata acestui compozitor talentat, multumita prietenilor si invitatilor prezenti in platou, si ii vor asculta muzica.     BACKGROUND. Marius face parte dintr-o familie de adevarati artisti: strabunicul a fost compozitor al unui grup folcloric, bunicul canta la banjo, bunica in corul bisericii, tatal la chitara, iar mama si fratele Iulian cu vocea. Primul succes, inregistrat la radio, l-a avut in clasa a X-a. Marius Moga isi facuse o trupa, "Talk to me", pentru care compusese piesa "Noaptea". Melodia a devenit "peste noapte" celebra si a urcat pe primul loc in topurile difuzate de radiourile din Alba-Iulia. Drept urmare, Marius s-a trezit a doua zi la usa cu toate trupele din Alba- Iulia. In primul studio, amenajat in sufrageria parintilor, Moga a inceput sa compuna. Singurul nemultumit s-a dovedit a fi tatal, din cauza prea multor necunoscuti care ii calcau pragul casei.     A dormit pe cartoane     Inceputurile carierei lui Marius Moga au fost dificile. Prima gazda din Bucuresti nu il credea ca-si petrece noptile la studio, ci ca se distreaza in compania unor domnisoare. Prima trupa cu care a colaborat a fost Akcent, alaturi de care compozitorul a dormit pe cartoane si a mancat salam cu paine si mustar. Asa s-a nascut hit-ul "Ti-am promis", care a spart toate topurile din 2001. Dupa acest succes, Marius Moga a plecat la Constanta, la propunerea lui Viorel de la 3SudEst. A fost cea mai productiva perioada a carierei sale. Pentru ca nu avea prieteni in orasul de la malul marii, Moga statea in studio si compunea 24 de ore din 24.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.