Inconstienta unei mame a omorat un copil de 4 luni si a fost cat pe ce sa ia viata altor patru in localitatea aradeana Felnac.

Femeia si-a legat micutii de pat si a plecat de acasa. Intre timp, locuinta a luat foc, iar copiii au ramas cap
Inconstienta unei mame a omorat un copil de 4 luni si a fost cat pe ce sa ia viata altor patru in localitatea aradeana Felnac.

Femeia si-a legat micutii de pat si a plecat de acasa. Intre timp, locuinta a luat foc, iar copiii au ramas captivi in mijlocul flacarilor. Tatal, care muncea la camp, in apropiere, a observat fumul si a alergat acasa. Impreuna cu un politist a apucat sa ii scoata din foc doar pe cei mai mari. Fetita de 4 luni a ars de vie. "Nici nu stiu cum am intrat, ca erau flacari peste tot. I-am apucat cate doi, cum am putut. Pe cea mica nu am mai putut-o scoate. Nici nu am mai auzit-o plangand", a declarat tatal.

Vestea a socat atat rudele familiei, cat si autoritatile, puse in fata unei realitati despre care nu stiau nimic - cei cinci copii, cu varste intre 4 luni si 4 ani, erau mai tot timpul legati cu sfoara de pat. Vecinii stiau de situatie, dar nu au intervenit: "Se stia problema, ca au venit asistentii sociali cu haine, dar apoi plecau si copiii tot asa erau tinuti", spune un barbat. Asistenta sociala a Primariei Felnac se apara: "Eu am mers saptamanal acolo si nu i-am vazut pe copii legati de pat".

PAGUBE. Din casa familiei nu a mai ramas nimic. Flacarile au ars acoperisul, ferestrele si bruma de mobila. Trupul chircit al copilei care a ars de vie a fost asezat in curte, printre putinele lucruri pe care oamenii le-au salvat dintre flacari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.