Doi barbati au ajuns in arestul IPJ Constanta dupa ce au fost prinsi in flagrant, imediat dupa ce au primit bani de la patronul unei agentii imobiliare pe care-l santajau. Cei doi sunt recidivisti si, potrivit unor surse din cadrul politiei, fac par
Doi barbati au ajuns in arestul IPJ Constanta dupa ce au fost prinsi in flagrant, imediat dupa ce au primit bani de la patronul unei agentii imobiliare pe care-l santajau. Cei doi sunt recidivisti si, potrivit unor surse din cadrul politiei, fac parte dintr-una din cele mai violente bande de interlopi din oras, „Spaniolul“.

Povestea lui Camelin Valentin, administratorul unei agentii imobiliare din Constanta, pare desprinsa dintr-o telenovela. Totul a inceput cu o saptamana in urma, dupa ce barbatul, impreuna cu varul sau din Turnu-Magurele, Florin George, care venise in vizita, au iesit in Navodari, la „agatat“. Au cunoscut doua tinere, au petrecut impreuna, s-au simtit bine, apoi fiecare si-a vazut de drum. Relatia pasagera nu s-a sfarsit aici, iar in seara de 30 septembrie, in sediul agentiei au navalit doi barbati, impreuna cu una din fete.



Femeia, identificata ulterior ca fiind Sevilen Iasar, le povestise unor prieteni ca ar fi fost violata, iar acestia i-au promis ca o vor razbuna, dar se vor alege si ei cu un mi c profit de pe urma interventiei. Marius Turcan, de 31 ani, din Constanta si Emurla Sunan, 32 ani, din Cobadin, au luat fata de mana si s-au dus la agentia imobiliara. I-au acuzat de viol pe cei doi si le-au spus ca, daca vor sa ramana in viata, sa le dea 3.000 de euro.

Fata i-a taiat fata cu briceagul
Pentru a fi mai convingatori, l-au imobilizat pe Florin George, iar tanara l-a taiat pe fata cu un briceag. Cei doi veri au crezut ca aici s-a sfarsit totul si si-au vazut de treburi, dar pe 1 octombrie, seara, cei doi batausi au revenit la firma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.