Meciul cu formatia londoneza i-a demonstrat lui Gigi Becali ca razboiul cu suporterii este pe jumatate pierdut.

Partida Steaua - Arsenal, scor 0-1, a demonstrat ca nici un brand serios precum Liga Campionilor nu poate face minuni daca lu
Meciul cu formatia londoneza i-a demonstrat lui Gigi Becali ca razboiul cu suporterii este pe jumatate pierdut.

Partida Steaua - Arsenal, scor 0-1, a demonstrat ca nici un brand serios precum Liga Campionilor nu poate face minuni daca lucrurile nu sunt in regula la clubul recent ajuns la masa bogatilor. Conflictul dintre Gigi Becali si suporteri, exacerbat dupa plecarea lui Hagi din Ghencea, a tinut departe de stadion o mare parte din fani, chiar daca biletele nu sunt mai scumpe decat anul trecut, iar adversarul a fost unul din prima linie a fotbalului european. Prin comportamentul sau, patronul stelist a reusit sa goleasca aproape jumatate de stadion, la partida cu Arsenal asistand aproximativ 16.000 de spectatori. Becali pierde in acest fel si bani, daca anul trecut a obtinut 2,5 milioane de euro din vanzarea biletelor, de aceasta data suma se va diminua cu 40%, dar si imagine. Acesta a gasit si o explicatie, de suprafata, pentru aceasta stare de fapt. “Anul trecut s-a inceput cu o victorie la Kiev, care a dat incredere suporterilor. Acum, dupa ce am fost invinsi, jucam deja cu un Arsenal in mare glorie, nu prea aveau suporterii incre dere ca pot vedea un rezultat bun. Desi preturile sunt la fel ca cele de anul trecut”, a declarat Gigi Becali. Englezii de la Daily Mail au punctat si ei pe marginea conflictului patron-fani: “Becali viseaza sa conduca tara, dar suporterii gazdelor, cunoscuti pentru pasiunea si ostilitatea lor, au protestat prin absenta la adresa patronului”. “Venirea Arsenalului la clubul fanion al romanilor a mobilizat fortele de ordine (900 de jandarmi si politisti), insa tribunele nu au fost pline. Unii au dat vina pe preturile ridicate ale biletelor. Altii spun ca este un semn de nemultumire al suporterilor fata de patronul Stelei, Gigi Becali, dupa demisia antrenorului Gheorghe Hagi”, a notat si AFP.

Inca un fotbalist facut praf de patron
In buna traditie consacrata in Ghencea, Gigi Becali a luat in vizor un alt jucator.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.