Directorul sportiv al echipei de fotbal „Precizia Sacele“, Ioan Sipos, a murit ieri, dupa ce a fost lovit la iesirea din stadion, de  un grup de rromi care venisera la furat. Ioan Sipos avea 59 de ani. Ieri, in jurul pranzului, barb
Directorul sportiv al echipei de fotbal „Precizia Sacele“, Ioan Sipos, a murit ieri, dupa ce a fost lovit la iesirea din stadion, de un grup de rromi care venisera la furat. Ioan Sipos avea 59 de ani. Ieri, in jurul pranzului, barbatul se afla pe stadion, iar la un moment dat a observat un grup de tineri care incercau sa fure niste mingi si a pornit in urmarirea lor. In momentul cand s-a apropiat de acestia, Sipos a fost lovit cu pumnul in zona pieptului si a cazut la pamant fara suflare. Imediat barbatul a fost dus la spitalul din Sacele, dar din pacate el nu a mai putut fi salvat. Pana in acest moment tinerii nu au fost gasiti, dar politistii si procurorii au demarat o ancheta si spera sa-i gaseasca cat mai repede pe suspecti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.