Basescu: Vin direct la tine la  birou si-o facem"Azi la Branesti, seful statului a fost intrebat de reporterul Antenei 3, Sorina Matei, daca vrea sa comenteze rezultatul votului asupra motiunii de cenzura. " Nu aici la Branesti, la Bucures
Basescu: Vin direct la tine la  birou si-o facem"Azi la Branesti, seful statului a fost intrebat de reporterul Antenei 3, Sorina Matei, daca vrea sa comenteze rezultatul votului asupra motiunii de cenzura. " Nu aici la Branesti, la Bucuresti", a venit raspunsul lui Basescu.
Sorina Matei insista:"Ati vorbit cu Mircea Geoana dupa motiune?. "Ha, Ha, Ha. Las declaratile liderilor politici", spune Basescu.

Reporterul Antenei 3 nu se lasa sI-l mai intreaba o data daca da declaratii  pe tema motiunii. "Nu, vin direct la tine la birou si- o facem. Ha, Ha, Ha!".

Dupa incident, Basescu nu si-a cerut scuze, sarcina revenindu-i purtatorului de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan. 

Nu este prima data cand presedintele Basescu are exprimari jignitoare la adresa jurnalistilor. Chiar in acest an, a taxat-o pe reporterul Andreea Pana, reporte Antena3 drept a€žtiganca imputita", afirmatie pentru care a fost citat in fata Consiliului National Antidiscriminare.

In 2005, la bilantul Politiei, un alt reporter al Antenei 1 l-a intrebat pe seful statului cum i se pare politia. "In orice caz mult mai frumoasa decat tine", a venit raspunsul total nemotivat al lui Basescu.

In decembrie 2005, Traian Basescu apare la bilantul Aliantei PNL-PD. I se pare nepotrivita intrebarea unui reprezentant al Mediafax daca a fost invitat sau a venit din proprie initiativa si raspunde: "O lipsa de bun-simt mai mare nu am vazut la un ziarist!". Unei alte ziariste de la Antena 3, Basescu i-a oferit pe podul de la Maracineni un post la Cotroceni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.