Antrenorul luii Ajax Amsterdam a acceptat oferta lui Roman Abramovici si va semna saptamana viitoare un contract pe trei ani cu echipa patronata de miliardarul rus.     Plecarea lui Jose Mourinho a lasat un gol imens la Chelsea. Echipa s
Antrenorul luii Ajax Amsterdam a acceptat oferta lui Roman Abramovici si va semna saptamana viitoare un contract pe trei ani cu echipa patronata de miliardarul rus.     Plecarea lui Jose Mourinho a lasat un gol imens la Chelsea. Echipa scartaie in Premier League, iar suporterii nu vad in Avram Grant, inlocuitorul acestuia, decat o solutie de compromis. In Liga Campionilor, Chelsea a invins miercuri, la Valencia, cu 2-1, dar Didier Drogba a recunoscut ca fara portughez colegilor sai "li s-au cam taiat picioarele".     CONTRACT. Prima care a anuntat venirea lui Henk Ten Cate la Chelsea a fost media olandeza, informatia fiind confirmata ieri si de presa insulara. Antrenorul romanilor Ogararu si Mitea la Ajax va ajunge la Londra saptamana viitoare si va semna un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 2,1 milioane de lire sterline. "Aceasta este o tentativa a lui Abramovici de a face sa functioneze numirea lui Grant. Ten Cate va umple golurile. El va fi creierul si ii va motiva pe jucatori", a notat cotidianul The Sun. Grant va ramane manager si va avea un cuvant de spus in privinta selectiei si a tacticii. In plus, el va fi cel care va discuta cu presa.     In varsta de 53 de ani, Ten Cate a fost un jucator modest, care a evoluat la echipe de mana a doua din Olanda si Canada. A debutat ca antrenor in 1988, iar in 2006 a cucerit Liga Campionilor cu FC Barcelona, in calitate de asistent al lui Frank Rijkaard. In acelasi an a ajuns la Ajax, in locul lui Danny Blind.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.