Rapid o intalneste pe FC Nurnberg, astazi, de la ora 17.00 (in direct pe TVR1), in mansa secunda a turului intai al Cupei UEFA. In Germania, elevii lui Cristiano Bergodi au terminat la egalitate, 0-0, astfel ca, teoretic, ei au prima sansa la califi
Rapid o intalneste pe FC Nurnberg, astazi, de la ora 17.00 (in direct pe TVR1), in mansa secunda a turului intai al Cupei UEFA. In Germania, elevii lui Cristiano Bergodi au terminat la egalitate, 0-0, astfel ca, teoretic, ei au prima sansa la calificarea in faza grupelor. Un esec ar putea fi foarte important pentru viitorul clubului giulestean, in conditiile in care tehnicianul italian poate pleca de la echipa daca rateaza calificarea. Dupa meciul cu Gloria Buzau, Bergodi declarase ca se gandeste serios sa paraseasca Romania, in semn de protest fata de presiunea pusa de fani pe atunci, dar si fata de Mircea Sandu, care spusese ca nu ar fi nici o nenorocire daca George Copos ar iesi din fotbal. “Antrenorul nostru e un om extraordinar, are o familie frumoasa, trei copii si nu ii este usor sa stea departe de cei dragi, sa vina aici ca sa fie furat si frustrat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.