Cheryl Cole, sotia fotbalistului echipei Chelsea, Ashley Cole, a declarat ca sotul ei era nefericit la Arsenal Londra, unde a evoluat pana in vara anului trecut, deoarece in vestiar nimeni in afara de el nu vorbea limba engleza, informeaza Dail

Cheryl Cole, sotia fotbalistului echipei Chelsea, Ashley Cole, a declarat ca sotul ei era nefericit la Arsenal Londra, unde a evoluat pana in vara anului trecut, deoarece in vestiar nimeni in afara de el nu vorbea limba engleza, informeaza Daily Mirror. Cu cateva zile in urma, Cheryl recunostea ca Ashley a refuzat Real Madrid din cauza sa. VESTIAR. Sotia jucatorului a precizat ca acesta nu se simtea bine in compania coechipierilor sai la Arsenal si se temea ca fotbalistii straini vorbesc intre ei despre el. "Nu ii mai este dor de Arsenal, ii place la Chelsea. Ajunsese sa nu mai poata face conversatie cu nimeni in vestiar, deoarece nimeni nu vorbea engleza. Incepuse sa devina paranoic pentru ca nu stia ce se intampla si daca se vorbeste despre el", a explicat Cheryl Cole. Componenta trupei Girls Aloud a mentionat ca la Chelsea Ashley Cole este prieten cu John Terry si Frank Lampard. Arsenal Londra este adversara Stelei in grupa H a Ligii Campionilor. Steaua a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa antrenata de Arsene Wenger, urmand sa mai intalneasca formatia Arsenal, in data de 12 decembrie, la Londra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.