In curand, trupa Sarmalele Reci sarbatoreste 14 ani de activitate muzicala, ocazie cu care va sustine un concert aniversar la 7 decembrie 2007, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, de la ora 20:30. Evenimentul este organizat de Asociatia Cu
In curand, trupa Sarmalele Reci sarbatoreste 14 ani de activitate muzicala, ocazie cu care va sustine un concert aniversar la 7 decembrie 2007, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, de la ora 20:30. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Romano-Irlandeza, care a mai organizat, printre altele, concertul aniversar "Celelalte Cuvinte 25 Ani" si "Hard as a Rock Fest 2007".     BULETIN ONORIFIC. Toti prietenii care i-au insotit in acesti ani, noii fani, colegii de breasla, pe scurt, tot publicul larg e invitat sa asiste la un spectacol deosebit, ocazionat de acest moment special, in care grupul Sarmalele Reci isi confirma nu numai valoarea artistica si viziunea unica, ci si tineretea si cheful de viata molipsitor si lanseaza totodata un nou album, al saselea din cariera: "O seara la Opereta" Sarmalele Reci Best of Live. Materialul discografic va fi editat de casa de discuri A&A. Fiecare spectator va primi impreuna cu biletul un buletin onorific de sarmalist cu acte in regula si isi va putea achizitiona noul album Sarmalele Reci! Grupul Sarmalele Reci (Zoltán András - voce, Emil Viciu - chitara, Ionel Tanase - tobe, Paul Baciu - bass) a luat nastere la initiativa lui Florin Dumitrescu, care si-a dorit sa creeze un grup de rock cu un nume romanesc, si a debutat la Teatrul Mundi la 15 decembrie 1993.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.