Argentinianca Analia Selis, cooptata de MediaPro Music in 2004, simte ca a venit momentul unei schimbari si a decis sa plece din “casa” celor care au lansa-t-o pe piata muzicala din Romania. Nu a vrut sa comenteze prea multe pe marginea
Argentinianca Analia Selis, cooptata de MediaPro Music in 2004, simte ca a venit momentul unei schimbari si a decis sa plece din “casa” celor care au lansa-t-o pe piata muzicala din Romania. Nu a vrut sa comenteze prea multe pe marginea acestui subiect, dar a lasat de inteles ca motivul rupturii a fost lipsa de promovare din partea fostei case de discuri si faptul ca nu mai erau pe aceeasi lungime de unda, ca acum trei ani, cand au inceput colaborarea. “La un moment dat ajungi intr-un punct in care simti foarte tare nevoia unei schimbari in viata ta. Sa spunem doar ca intuitia mi-a spus sa incerc ceva nou, atat in ce priveste casa de discuri, dar si ca stil muzical si chiar ca imagine. Nu va pot spune acum foarte multe, pentru ca voi pastra surpriza pana pe 25 octombrie. Sper sa va placa noul meu look si tot ceea ce am pregatit”, ne-a spus Analia, fara a exclude posibilitatea de a se vopsi blonda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.