BitDefender a anuntat ieri  deschiderea unui birou local in Sillicon Valley, considerat centrul mondial al gigantilor din domeniul inaltei tehnologii, informeaza un comunicat al companiei.
Biroul este al doilea din SUA al companiei romanest
BitDefender a anuntat ieri deschiderea unui birou local in Sillicon Valley, considerat centrul mondial al gigantilor din domeniul inaltei tehnologii, informeaza un comunicat al companiei.
Biroul este al doilea din SUA al companiei romanesti, dupa cel din Florida, deschis in 2004. In acelasi timp, este al 7-lea birou extern BitDefender, alaturi de cele din Londra, Barcelona, Madrid, Dortmund si Tettnang.
Prezenta in Silicon Valley este un pas important pentru orice companie care aspira sa devina lider global in domeniul sau. In regiune se gasesc competente de top in toate domeniile legate de high-tech. Pentru biroul sau din Silicon Valley, BitDefender a reusit deja sa atraga angajati in pozitii de seniori de la competitori precum Symantec, McAfee si Trend Micro.
"Deschiderea unui birou in Silicon Valley a fost o decizie strategica care urmareste accelerarea dezvoltarii si cresterii notorietatii companiei pe piata globala a solutiilor de securitate IT. Cel de-al doilea birou din SUA poate fi considerat cartierul general al marketing-ului BitDefender la nivel global, dar si o a doua baza de operatii pentru echipele de vanzari si dezvoltare ce urmaresc construirea unor noi parteneriate si aliante in industrie", a declarat Beau Roberts, Global Marketing Director, managerul biroului din Silicon Valley, un veteran al industriei de securitate IT, cu peste 17 ani de experienta. Anterior BitDefender, Roberts a detinut pozitii de top in companii precum Cheyenne Software, Computer Associates, McAfee si Trend Micro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.