Caderea Guvernului nu va afecta, pe termen scurt, mediul de afaceri, insa, pe termen lung, instabilitatea politica provoaca ingrijorare in randul investitorilor, a declarat ieri, pentru NewsIn, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania
Caderea Guvernului nu va afecta, pe termen scurt, mediul de afaceri, insa, pe termen lung, instabilitatea politica provoaca ingrijorare in randul investitorilor, a declarat ieri, pentru NewsIn, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Florin Pogonaru.
"Exista impresia ca mediul economic poate functiona fara a mai tine cont de situatia politica, insa acest lucru poate fi valabil doar pe termen scurt. Pe termen lung, investitorii nu pot sa nu fie ingrijorati de instabilitatea din Romania", a spus Pogonaru. Presedintele AOAR sustine ca in cazul in care ar fi afectati termenii de baza ai programelor de guvernare pentru care investitorii au venit in Romania, cum ar fi renuntarea la cota unica, atunci mediul de afaceri ar avea serios de suferit. Potrivit lui Pogonaru, politicul are datoria de a cauta solutii pentru a recupera deficitul pe care l-a produs mediului de afaceri, in urma instabilitatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.